NYT FRA GREVE ROKLUB – Februar – 2024

Generalforsamling i Greve Roklub og Roklubbens Venner lørdag 2/3-2023 kl. 10

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Greve Roklub samt Roklubbens Venner. Det foregår i klubhuset og vi starter kl. 10 med Greve Roklubs generalforsamling og bagefter generalforsamling for Vennerne. Dagsordenerne er i henhold til vedtægterne og de vedlægges som bilag til dette nyhedsbrev.

Efter generalforsamlingerne er Roklubbens Venner vært for en let frokost. Tilmeld dig til frokosten på holdsport, så vi er sikre på at der er mad nok til alle.

Der er fremsat forslag om forhøjelse af kontingentet. Forslaget vedlægges også som bilag.

Det skal bemærkes at der skal vælges to nye medlemmer til roklubbens bestyrelse, idet Carsten Lemann Bunch ikke genopstiller til posten som rochef samt at Sussie Munch fratrådte bestyrelsen i efteråret, hvorfor der skal vælges en ny sekretær for 1 år. Endelig har Jens Revall stadig et ønske om at fratræde som formand, så hvis der findes en som vil overtage posten allerede nu vil det være velkomment.

Bestyrelsens beretning for året 2023 vedlægges som bilag til nyhedsbrevet.

Køkkenprojektet

Der er blevet arbejdet effektivt over de seneste lørdage, hvor det gamle køkken og nogle vægge er blevet fjernet for at gøre plads til det nye køkken. Det har vist sig at det, selvom der er mange som har været flittige, tager længere tid end forventet at få det hele færdigt. Derfor kan du stadig nå at være med de næste lørdage foreløbig 3 og 10/2-24 fra kl. 9.

Vi beklager, at det betyder, at det bliver vanskeligere at gennemføre de fastlagte træningsarrangementer, og håber på forståelse herfor.

Nytårskur

Endnu en hyggelig Nytårs kur blev holdt i roklubben. Og der blev lyttet til formandens årsberetning, som det ses på billederne.

Vandrepokalen gik i år til Jens Revall, som selv stiftede den i 1974 sammen med hustru Jette. Derudover fik Gitte Lund Christensen, Bjarne Mortensen og Sanne Møller hver en flaske crement de Limoux som anerkendelse for den store indsats de har udvist i 2023.

Ja, selv Kong Neptun kom forbi 😅😅.

Tak for en hyggelig god aften

Troldevandring

Vi var 6. januar på en dejlig kold vandretur ud til Albertslund/Vallensbæk. Det var meningen vi skulle finde både Thilde i mosen og Thomas på Bjerget, men Det var ikke muligt at komme hen til Thilde, da søen var gået over sine bredder og der var is over det hele. Vi må derfor nøjes med Thomas som lå henslængt i sneen. Det var som sædvanlig en dejlig tur med frisk luft og gode snakke.

Næste tur går til Hvidovre hvor vi skal finde Bakketop Trine. Datoen er flyttet til 24/2-24 med start kl. 10, så det forhåbentlig ikke kolliderer med køkkenarbejdet.

Bestyrelsens møde 29/1-24

Fra bestyrelsens møde 29/1-24 kan berettes følgende:

Medlemstal

Vi har pr. 25/1-24 80 aktive 33 passive medlemmer i Greve Roklub. Greve Kommune har meddelt at der hvert år skal indhentes straffeattester på instruktører der har kontakt med unge under 15 år. Det er et lovkrav og en forudsætning for at vi kan modtage tilskud fra kommunen. Ingrid vil sørge for at det sker og de berørte instruktører bliver informeret herom.

Lejekontrakt med Mosede Havn

Jens kunne oplyse at vi efter sidste bestyrelsesmøde var blevet gjort opmærksom på, at det areal der er beregnet for SGS ser ud til at være mindre end de faktiske forhold. Vi er vendt tilbage til havnen omkring dette og de er nu ved at finde et konkret og transparant tal for SGS’s areal, således at vores leje bliver reguleret til et tilsvarende niveau som SGS.

Der er således ikke lavet en ny lejekontrakt endnu. Vi har afregnet leje for 2024 som en midlertidig betaling indtil det hele er bragt i orden.

GR skifter til en ProVersion af Holdsport

Det er besluttet at vi går over til en ProVersion af holdsport altså væk fra den gratisversion, som vi anvender pt. Det skyldes at Holdsport har valgt at fjerne muligheden for at oprette aktiviteter i kæder, hvis man alene har gratisversionen, hvilket gør arbejdet med Holdsport meget besværligt og langsommeligt. Ændringen betyder også at vi slipper for reklamer.

Økonomi

Der er besluttet at sætte penge af i budget 2024 til nye bunde i vores trailere. Allan har fremsendt et skøn på kr. 9000, hvilket følges.

Køkkenprojektet

Der er god gang i arbejdet med det nye køkken. Det konstateres at der skal lægges nyt gulv i køkkenet og vi har fået et tilbud på et linoleumsgulv på kr. 22.712,50. Det besluttes at takke nej til dette tilbud, idet Flemming Q. har tilbudt at hjælpe med at lægge et nyt gulv i hårdt materiale som kan bære vægten fra køkkenøen. Dette vil koste omkring kr. 7000. Der er også kommet et behov for udgifter til el-arbejde, klinker på væggen mv. På den baggrund besluttes det at hæve grænsen for udgift til køkkenet med kr. 5000. Dette beløb kan finansieres via Hus- og bådfonden

Uddannelses- og turudvalg

Det forventes at udvalget på næste møde 27/2-24 kan færdiggøre en aktivitetsplan for 2024. Desuden understreges at kravet om aflæggelse af svømmeprøve skal fastholdes og dokumenteres

Digitaliseringsudvalg

Udvalget har foreslået at vi får et særskilt Mobile Pay nummer som kan anvendes til betaling for bl.a. øl og vand. Det besluttes at anmode udvalget om at få en nærmere afklaring af hvad der ligger i begrebet My Shop, herunder hvor meget det kræver af ekstra administrativt arbejde, inden der tages stilling til om vi skal benytte det.

Endelig er udvalget i gang med at se nærmere på vores hjemmeside og Facebook sider og vil her inddrage Allan i processen.

Standerhejsning og opsætning af bådebro

Der bliver standerhejsning lørdag den 6/4 kl. 12 og i den forbindelse skal vi også have navngivet vores nye 2-årers inrigger. Vi vil invitere repræsentanter fra SparNord til at navngive båden.

Vi skal have gjort bådebroen klar til næste sæson og det bliver 23/3-24 fra kl. 9. Hvis vi ikke når det hele den dag kan det færdiggøres efterfølgende lørdag 30/3 eller en af dagene i påskeugen.

Aktivitetskalenderen for februar:

Svømning hver mandag kl. 20 – undtagen 19/2-24

Ro-yoga hver mandag kl. 17 – undtagen 19 og 26/2-24

Funktionel træning hver tirsdag kl. 19

Ro-spinning med instruktør hver torsdag kl. 18 og 19 samt hver tirsdag og torsdag kl. 10 uden instruktør.

Køkkenprojekt 3 og 10/2-24 kl. 9

8GP onsdag 14/2-24 kl. 19

Aktiv lørdag 24/2-24 kl. 10

Klubaften med hyggeligt samvær og strik og spil onsdagene 7 og 28/2 kl. 19

Jens Revall

Skriv et svar