NYT FRA GREVE ROKLUB – Oktober – 2 2023

Så er vinterprogrammet klar

Det nye udvalg for vinteraktiviteter har lavet et flot program for den kommende vinter. Der er en masse nye tiltag og selvfølgelig fortsætter det vi kender. Det ser ud som følger

Ro-yoga nu mandag kl. 17 – 18

Yoga holder flyttedag fra onsdag til mandag kl. 17:00-18:00 Ro-yoga og mobilitetstræning 

Har du ondt i ryggen, er du stiv i nakken, eller værker skulderen, så kom til yoga og mobilitetstræning i roklubben! Det virker også hvis du slet ikke har ondt, men bare bliver ældre i stedet for yngre.

Der er garanti for efterfølgende velvære i krop og sind, og som bonus har vi det hyggeligt imens. Det er absolut ikke-sved på panden træning, så tag en ekstra varm trøje og måske et tæppe med, udover din yogamåtte (eller alm. liggeunderlag)

8GP – ergometerroning når det er bedst

Vil du være med til at vinde et spritnyt ro-ergometer til klubben? Og har du alligevel tænkt dig at ro lidt (eller meget) ergometer i løbet af vinteren? Så er 8GP lige noget for dig!

Hvis du har prøvet det før, så er du selvfølgelig med igen, og så sender du en besked til Maria Vraa på tlf. 30 93 50 04 om, at du gerne vil være med. 

Denne vinter vil vi arrangere fællesroning, én onsdag hver måned. Fællesroningen er både et tilbud til faste 8GP hold, men også for dem, som bare har lyst til at prøve, eller som ikke allerede har et fast hold. 8GP er for ALLE, uanset om du har roet lidt eller meget, kajak eller inrigger. Hvis du alligevel er i tvivl om det er noget for dig, eller hvis du bare vil høre mere om fællesroningen, så mød op i klubben Det bli’r så godt!

Den første træningsaften er allerede lagt ind på holdsport, nemlig 24/10-23 kl. 19, det er jo ved at være for mørkt til at ro, så hvorfor ikke holde formen ved lige i romaskinen.

”Pensionist” ro-spinning

Tirsdage og torsdage kl. 10:00-11:00. Pensionist eller blot lyst og tid til formiddagstræning. Tilmeld dig på holdsport og forbind træning med hyggeligt samvær i roklubben.

Ro-spinning

Kim sørger for sved på panden til god musik hver torsdag kl. 18 og 19.15. Ergometerroning og et godt fællesskab, hvor ro-formen holdes ved lige eller bygges op. Kim er super god til at skabe god stemning og lave et godt program med intervaller og udfordringer, som alle kan være med på.

Funktionel træning – bliv stærk i hverdagen og på vandet

Tirsdage kl. 19:00-20:00 kommer vinteren til at byde på træning for alle aldre og niveauer.

Der bliver trænet med og uden vægte, tunge og lette. Høj og lav puls og sved på panden. Funktionel træning handler om at få rørt sig ud fra det niveau man er på og udfordret, så kroppen bygger sig stærkere til hverdagens aktiviteter. Der vil naturligt være en særlig opmærksomhed på de muskelgrupper, der anvendes både i inrigger og kajak.

Så vil du være stærkere til næste rosæson eller bare vedligeholde den gode form, så kom og vær med. Det bliver med grin og hyggeligt samvær. Hvis du har spørgsmål til træningsformen så spørg Anja Revall tlf. 28 78 62 94.

Svømning

Svømmesæsonen er i gang – der er svømmetid hver mandag kl. 20:00-21:00.

Svømningen kører over hele vinteren frem til udgangen af april måned, dog undtaget mandage i skoleferierne, dvs. efterårsferie, juleferie, vinterferie og påskeferie.  Alle dage vil blive skrevet på holdsport, hvor man skal tilmelde sig.

For at få adgang til svømmehallen skal du have et svømmebånd. Hvis du har et fra tidligere år kan det fortsat anvendes. Hvis du ikke har et kan du få det hos Lene. Der skal betales et depositum på kr. 50 for båndet. Lene kan kontaktes på tlf. 21 27 07 81.

Det er god motion at svømme og samtidig kan du aflægge din svømmeprøve så du er klar til komme på vandet næste år.

Aktive lørdage

De gode gåture skal igen i den kommende vintersæson også være omdrejningspunkt for hyggeligt samvær.

Lørdags gåtur ”Find en Trold”

Den 2. lørdag i hver måned i vintersæsonen er der gåtur.

Vi mødes i klubben og kører samme til et område, hvor der findes ”Trolde”.

Troldene findes:

  1. Oscar Under broen (Ishøj)
  2. Glade Anders og Månemor (Hedeland)
  3. Thomas på bjerget og lille Tilde ved mosen (Vallensbæk)
  4. Bakke Top Trine (Hvidovre/Avedøre)
  5. Teddy venlig (Høje-Tåstrup)

For dem der ikke ”tør” møde troldene vil den aktive lørdag byde på mulighed for fællestræning ved klubhuset.

Klubaften – hver onsdag kl. 19.

Onsdagene bliver de dage, hvor der bydes op til hygge i klubhuset.

Ca. hver den 1. onsdag i måneden er der fællesspisning – i november er det 8/11 og hvor vi også spiller banko.

Onsdags-Hygge

Kom i Greve Roklub onsdag aften til: Spil – strik og drik

Onsdags-Hygge byder på strik og hækling, for øvede eller nybegyndere, der bare vil prøve. Vi står til rådighed med hjælp. Kom og vær med.

Hvis man ikke har lyst til at strikke eller hækle, så er der mulighed for at spille kort, dart eller rafle.

Hvis man ikke strikker eller vil lære det og ej heller orker spil, men ser sig selv som en fantastisk kaffe/te drikker, kan man sagtens komme og være med og skabe hygge og deltage i snakken om løst og fast.

Der vil være kaffe på kanden, og vi skiftes til af tage kage med.

Datoer der skal krydses i kalenderen nu er:

November: 1.8’er Grand Prix 8. Fællesspisning og banko 11. Aktiv lørdag 15. Strik og spil 22. Klubaften 25. Julefrokost 29. Klubaften  December: 2. Aktiv lørdag 6. Gløgg og æbleskiver 9. Aktiv lørdag 13. 8’er Grand Prix 20. Strik og Spil  
Januar: 3. 8’er Grand Prix 10. Nytårskur med bobler 13. Aktiv lørdag 17. Klubaften 24. Klubaften 31. Klubaften  Februar: 7. Strik og spil 10. Aktiv lørdag 14. 8’er Grand Prix 28. Klubaften  
Marts: 6. Klubaften 9. Aktiv lørdag 13. 8’er Grand Prix 20. Strik og spil 27. Klubaften 

Alle dage vil blive oprettet på Holdsport, men det er kun nødvendigt at tilmelde sig til de arrangementer, hvor der er spisning, så vi kan have mad nok til alle. Det er målet og hensigten at vi mødes og har et godt samvær og deltager i det omfang vi har lyst til.

Vinterbadning

Som en sidste aktivitet har vi jo også mange friske vinterbadere som mødes og nyder vandet, jo koldere des bedre. Vil du vide mere om dette så kontakt Kirsten Juelsgaard tlf. 26 44 23 92.

Standerstrygning lørdag 28/10-23 kl. 14.30 og arbejdsdag kl. 8.30

Som nævnt ovenfor nærmer vi os tiden hvor det er ved at være slut med rosæsonen og 28/10-23 kl. 14.30 sætter vi punktum for rosæsonen 2023. Vi stryger standeren og bagefter bliver der serveret grillpølser mv. til de fremmødte.

Men inden vi når så langt skal vi have taget broen ned, så den ikke tager skade i den kommende vinter. Desuden skal vi have gjort rent i klubhuset og gjort klart til de mange vinteraktiviteter.

Så vi møder op allerede kl. 08.30 til lidt morgenbrød og fordeling af opgaver.

Pointkaproning 2023

Efter 8 aftener med kaproning er stillingen som følger:

Inrigger

Resultat 24/5 + 7/6 + 21/6 + 9/8 + 23/8 + 6/9 + 20/9

Carsten Lemann Bunch4+1+2+3+4+4+4 = 22
Jonas Jacobsen1+4+4+4+4 = 17
Rosa Møller1+4+3+4+4 = 16
Jens Revall3+4+4+4 = 15
Curt Sørensen1+3+3+4+4 = 15
Anne Mette Ojeda1+2+4+4+4 = 15
Pernille Kjeldsen3+4 = 7
Ingrid Madsen4+1 = 5
Michael Brandt3+1 = 5
Michael Kjeldsen3
Sanne Møller1

Kajak

Resultat 24/5 + 7/6 + 21/6 + 12/7 + 23/8 + 6/9 + 4/10

Katja Aakermark4+4+4+4+4 = 20
Gitte Lund Christensen3+3 = 6
Søren Binderup Thomsen2+2 = 4
Kim Højgaard Ravn4
Mogens Wulff4
Tanja Frej Aasted1
Gry Lærke Jensen1

Der en gang tilbage, nemlig 25/10 hvor der skal dystes om point inden standerstrygningen.

Fællesspisning 25/10 kl. 19

Sidste fællesspisning i denne rosæson er 25/10, hvor det er Enrique som laver dejlig mad, det bliver denne gang chili con carne med ris og salat så skriv det allerede i kalenderen, for kvaliteten og hyggen er altid i top. Tilmelding er som sædvanlig på Holdsport eller ved kontakt til Jens Revall.

Skriv også 8/11 ind i kalenderen for der har vi også fællesspisning med Mariann som kok og bagefter skal vi have det årlige bankospil med fine præmier.

Hvem skal have flidspokalen for 2023

Hvert år finder vi frem til et medlem som har ydet en særlig indsats og/eller har vist stor interesse for klubbens virke. Vedkommende får sit navn indgraveret i flidspokalen og kan have den stående i det kommende år.

Vi vil derfor gerne have forslag til hvem I medlemmer syntes har gjort sig særligt bemærket til at få flidspokalen. Der er helt sikkert mange at vælge imellem og derfor vil tilkendegivelser fra Jer være velkomne. Skriv til Jens hvem I peger på, gerne med en kort motivering for herfor.

Stor aktivitet på arbejdsdagen

Der var stort fremmøde af flittige medlemmer på en fantastisk dag 30/9, hvor billeder taler for sig selv. Der blev arbejdet, hygget og grinet og resultatet blev virkeligt godt. Tak til Bygge og materialeudvalget for initiativet. Vi fortsætter 28/10.

Stemningsbilleder fra nogle efterårsture

Og så lige et billede hvor det viser sig at være vanskeligt at komme på vandet, i hvertfald uden at få våde fødder.

Nyt fra digitaliseringsudvalget

Vi er ved at undersøge om man generelt kan betale via MobilePay i klubben.

Anja og Katja har besøgt Vallensbæk kano og kajakklub. De bruger rokort og de er meget begejstrede. Vi prøver at få et møde med leverandøren til rokort for en præsentation af produktet, herunder mulighed for import af historiske data mv. Derefter vil vi bede om et konkrete tilbud.

Vi arbejder på at opdatere Facebook og hjemmesiden samt muligheden for at få en Instagram konto.

På vegne af digitaliseringsudvalget

Malene Nørgaard

Nyt fra kajakområdet

Gitte har nu fået solgt en af vores gamle turkajakker – Fiskene – og pengene er blevet brugt til indkøb af to wingpagajer.

Desuden har vi haft besøg af en ekstern instruktør som har instrueret vores team som er i gang med at blive opgraderet til IPP3 niveau.

Jens Revall

Skriv et svar