NYT FRA GREVE ROKLUB – Juni 2024

Åbent hus og bådedåb

Det var en fantastisk dag med åbent hus, hvor Annette navngav vores nye robåd. Den hedder Karlslunde. Der var mange som fik en prøvetur i både inrigger og kajak. Tak til alle som hjalp til med få det til at fungere.

Vi skal også takke Nordea Fonden, Sparnordfonden, Friluftsrådet og Greve Kommune for, at de med deres støtte, har gjort det muligt for os at anskaffe den flotte båd.

Jens og Jari hentede båden i Vejle fredag 24/5 og fik den sikkert frem til roklubben. Billederne fra dagen viser tydeligt hvor dejlig en dag det var.

Greve Sommerfestival ved Borgerhuset

Greve Roklub havde i år en stand ved Greve Sommerfestival for at gøre reklame for vores klub. Der var mange besøgende og vi viste vores nye inrigger frem. 1000 tak til alle der var med, kom forbi og ikke mindst lånte alt grejet ud til en forrygende fest i dag på sommerfestival.

Vi har i den grad hygget os og givet folk sved på panden og mange lysten til at komme forbi vores klub 👏🥳🇩🇰

Fællesspisning onsdag 12 og 26/6-24 kl. 19

På onsdag laver Mariann marinerede spareribs og grønsager på grillen samt salat. Så skal du være med til fællesspisning så tilmeld dig på holdsport eller send en sms til Jens på 21557649.

Det bliver som sædvanlig en hyggelig aften med god mad så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Og hvis du skal have samvittigheden i orden kan du tage en dejlig rotur inden vi spiser. Her starter vi kl. 17.

Næste fællesspisning inden sommerferien bliver 26/6. Menuen vil blive meldt ud ca. 1 uge før på vores Facebook side.

Skt. Hans aften 23/6-24 kl. 18.

Traditionen tro så bliver der tændt op for grillen til Skt. Hans, hvor du selv medbringer det som skal grilles. Når maden er spist er det tid at tage en tur på vandet og så på de mange bål der bliver tændt på stranden. Tilmeld dig på holdsport hvis du vil have den oplevelse med.

Ungdoms søndag 16/6-24 kl. 10

Gitte og Anja inviterer vores unge medlemmer til en aktiv søndag i Greve Roklub og de er velkomne til at tage deres venner med. Kom og oplev et fællesskab både på land og vand. Tilmelding foregår på holdsport under rubrikken øvrige aktiviteter.

Langtur på Københavns Kanaler lørdag 29/6-24 kl. 9

Skal du med på en de mest eftertragtede langture så tilmeld dig på holdsport. Turen er både for kajak og inrigger roere. Vi låner både i Amager Ro- og Kajakklub og tager på kanalrundfart gennem Frederiksholms Kanal, forbi Thorvaldsens museum og Christiansborg. Derfra går turen videre forbi Nyhavn og Langelinie til Trekroner, hvor vi spiser de medbragte klemmer. Når maven er fyldt går turen tilbage bag om operaen og til Christianshavn Kanal, hvor vi skal have kaffe og kage, og herfra videre til ARK. Det er en tur som giver mange oplevelser og hvor man kan prøve alle sine færdigheder indenfor roteknik og kommandoer. Tilmeld dig på holdsport.

Tillykke

Kim, Gitte, Jari og Stine har a,lle bestået IPP2 kurset og er dermed blevet flere om at instruere nye kajakroere til IPP1 og IPP2 niveau. Det er dejligt at vi er kommet så langt at vi igen kan oplære interesserede i at ro kajak.

Greve Roklub på Instagram

Vi har nu fået en profil på Instagram, hvor du kan lægge billeder og historier op om dine oplevelser på vandet og i Greve Roklub i det hele taget. Det er meningen at det skal være et vindue ud til omverdenen, hvor vi kan vise de mange glæder der er ved rosporten i almindelighed og Greve Roklub i særdeleshed.

Bådebroen

Keld Nørmølle er i gang med at få gjort vores bådebro mere sikker at lægge til ved. Hvis du har gode forslag og tid til at give en hånd med må du meget gerne kontakte Keld herom.

Problemer med kloakken

Kloakrøret under huset ikke er gået fra hinanden, så det har været nødvendigt at lukke for begge toiletter. Allan er i gang med at få det repareret eller fornyet, afhængig af hvad der er muligt. Indtil det er i orden igen må vi benytte toilettet på havnen. Nøgle dertil hænger på opslagstavlen bag computeren.

Det er fortsat muligt at benytte bade faciliteterne.

Ny nøgle til klubhuset

Låsen i døren til i klubhuset er skiftet 24/5-24. Du kan få byttet din gamle nøgle til en ny. Kontakt Carsten eller Jens og få en ny nøgle.

Aktivitetskalenderen for maj/juni:

Lørdag 8. juni kl. 10 – Roskoledag

Lørdag 8. juni kl. 18 – Sommerfest

Onsdag 12. juni kl. 19 – klubaften med fællesspisning

Søndag 16. juni kl. 10 – ungdoms søndag

Søndag 23. juni kl. 18 – Skt. Hans med fællesspisning og kig på bålene

Onsdag 26. juni kl. 19 – klubaften med fællesspisning

Lørdag 29. juni kl. 9 – fællestur til Københavns havn og kanaler.

Fast roprogram

Aftenroning – mandag

Kajak – kl. 18.00 med hjælpeinstruktør (træning for K1 og K2)

Inrigger kl. 18.30 med instruktør

Aftenroning – onsdag

Kajak kl. 18.00 uden instruktør, dog kl. 17.00 ved fællesspisningen bagefter

Inrigger kl. 18.30 med instruktør, dog kl. 17.00 ved fællesspisning bagefter

Aftenroning – torsdag

Kajak med instruktør kl. 18.00

Inrigger med instruktør kl. 18.30

Formiddagsroning – tirsdag og torsdag

Inrigger kl. 09.00 uden instruktør

Morgenroning – tirsdag og fredag

Inrigger kl. 06.00 uden instruktør

Weekendroning – lørdag

Inrigger og kajak kl. 09.00 uden instruktør

Jens Revall

Skriv et svar