Forside
Sidste Nyt Kalender Rostatistik Rospinning

Sidste nyt fra klubben

Kæntringsøvelse 21/8 [16/8 - 19]
I forbindelse med klubaften på onsdag laver vi en kæntringsøvelse hvor vi samtidig tester vores nye redningsveste som vi har fået af TrygFonden.
Udvikling af Greve Roklub [12/8 - 19]
Bestyrelsen har indledt et forløb med en udviklingskonsulent fra DFfR med det formål at få skabt en udvikling i retning af en mere familieorienteret klub samt få en udvikling der tiltrækker og fastholder flere medlemmer.
Forløbet vil strække sig over efteråret og vinteren og vil inddrage klubbens instruktører og aktive styrmænd i processen.
Vi håber det vil bidrage til at vi får en roklub som vil blive endnu bedre og mere attraktiv end den er i forvejen og at det vil kunne skabe liv og aktivitet i et større omfang end vi kender det i dag.
Har du gode ideer til hvordan vi kan forbedre og udvikle vores klub er vi meget lydhøre og tager imod alle gode forslag.
Jens R.

Tidligere nyheder...

Greve Roklub, Mosede Havnevej 20b, 2670 Mosede

[ 82872 ] Valid XHTML 1.0! Valid CSS!