Forside
Historier
Klubbladet
Tilfældigt billede
På denne side kan du få oplysning om Greve Roklub, som har eksisteret siden 1972, og stadig er en aktiv klub for folk i alle aldre, som har det til fælles at motion og socialt samvær skal følges ad.
Denne side er både for dig, der bare vil se, hvad klubben kan byde på - se Om klubben - og for klubbens egne medlemmer.
VELKOMMEN!

Klubben har lige oprettet et kajakhotel til private kajakker.

Denne side benytter pop-up sider til at tilpasse og vise indhold. Hvis du har installeret pop-up blocker eller lignende skal pop-ups tillades for denne side!

Ordinær Generalforsamling Roklubbens Venner
Ordinær Generalforsamling
Glædelig jul og godt nytår
Juleferie til svømning
Salg af lodsedler

Næste arrangement

Klubaften 19/2 2018 kl. 18 [19/2 - 2018]
Vi fejrer klubbens fødselsdag - 46 år. Der bliver lagkage og hvad der ellers hører til.
Kom og vær med - der bliver nemlig også lejlighed til at vi kan komme i det nostalgiske hjørne og se billeder og film fra tiden der er gået.
...

Greve Roklub, Mosede Havnevej 20b, 2670 Mosede

[ 95452 ] Valid XHTML 1.0! Valid CSS!