Forside
Historier
Klubbladet
Tilfældigt billede
På denne side kan du få oplysning om Greve Roklub, som har eksisteret siden 1972, og stadig er en aktiv klub for folk i alle aldre, som har det til fælles at motion og socialt samvær skal følges ad.
Denne side er både for dig, der bare vil se, hvad klubben kan byde på - se Om klubben - og for klubbens egne medlemmer.
VELKOMMEN!

Denne side benytter pop-up sider til at tilpasse og vise indhold. Hvis du har installeret pop-up blocker eller lignende skal pop-ups tillades for denne side!

Kajak Hotel Åbner 7 maj
Ønsker til åbnedage
Svømmeprøve 2017
Rospinning starter igen onsdag 11. Januar
Sankt Hans Grill-aften

Næste arrangement

Kæntringsøvelse 15-17 (inrigger og kajak) [1/4 - 2017]
Det er enhver roers pligt at dygtiggøre sig og øve sig i at være sikker på vandet. Derfor holder vi kæntringsøvelse i Greve Svømmehal for alle aktive roere! Mere korrekt burde det nok hedde en entringsøvelse, da vi jo øver os i at komme rigt...

Greve Roklub, Mosede Havnevej 20b, 2670 Mosede

[ 90479 ] Valid XHTML 1.0! Valid CSS!