Forside
Historier
Klubbladet
Tilfældigt billede
På denne side kan du få oplysning om Greve Roklub, som har eksisteret siden 1972, og stadig er en aktiv klub for folk i alle aldre, som har det til fælles at motion og socialt samvær skal følges ad.
Denne side er både for dig, der bare vil se, hvad klubben kan byde på - se Om klubben - og for klubbens egne medlemmer.
VELKOMMEN!

Klubben har lige oprettet et kajakhotel til private kajakker.

Denne side benytter pop-up sider til at tilpasse og vise indhold. Hvis du har installeret pop-up blocker eller lignende skal pop-ups tillades for denne side!

Kontingent forhøjelse
Greve Awards 2019
Ny tid for aftenroning kl 18.30
Åbent Hus 4/5-19 kl 10 - 14
Aftenroning 2019 - forår

Næste arrangement

Sct. Hans Aften i roklubben 23/6-19 kl. 18 [23/6 - 2019]
Traditionen tro bliver der mulighed for at se de mange bål på stranden samt fyrværkeri fra vandsiden.
Vi mødes i klubben kl. 18, hvor deltagerne selv medbringer mad og drikkevarer. Grillen bliver tændt og kan benyttes til madlavningen. <...

Greve Roklub, Mosede Havnevej 20b, 2670 Mosede

[ 104996 ] Valid XHTML 1.0! Valid CSS!